pepperstone

Het is feest bij DutchCoast Traders! Na een wat trage start staat het DCT Fonds in de plus.

Maandag 14 maart ging het DCT Fonds live voor investeerders. Het DCT Fonds biedt investeerders de mogelijkheid om met mij als ervaren Forex trader mee te profiteren op de valutamarkt. Dit kan eenvoudig door een investeerdersaccount te openen en deze te linken aan mijn tradingaccount (meer info vind je hier). Op deze manier kopieer je als investeerder elke trade die ik ook voor eigen rekening doe.

 

Als trader word ik enkel beloond als ik goed presteer

 

Het mooie is dat je als investeerder géén onnodige abonnementskosten, beheer fees, toe- en uittredingskosten en andere onnodige kosten betaalt. Enkel performance fee: no cure no pay. Een erg eerlijke en transparante manier van investeren waarbij ik als trader enkel beloond word als ik goed presteer.

 

Direct na de start belandde het fonds in een drawdown

 

Direct na de start belandde het fonds in een drawdown van -8,9%. Zelf stond ik voor maart al aardig in de plus, maar het DCT Fonds startte halverwege de maand. Dit verklaart dan ook het verschil tussen mijn live privé resultaten en de resultaten van het fonds over de maand maart (zie resultatenpagina). De drawdown duurde al met al zo’n 4 weken en vorige week slaagde ik erin om een nieuwe high neer te zetten.

 

De eerste investeerders staan in de plus

 

Ondanks de wat minder soepele start hebben de eerste investeerders zich aangemeld. Doordat het DCT Fonds vrijwel direct na de start in de min schoot konden deze eerste investeerders op een voordeligere koers instappen. Hierdoor staan zij nu, op het moment van schrijven, gemiddeld 8,23% in de plus op hun investering.

Het DCT Fonds noteert momenteel 104,35, oftewel +4,35%. Up we go!

 

Update DCT Fonds

Equity Curve DCT Fonds (start per 14/03/2016

 

About the author