1. DISCLAIMER

1.1 Alle informatie op www.dutchcoasttraders.com is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Deze website is echter niet bedoeld om een specifiek beleggingsadvies van welke vorm dan ook te verstrekken.

1.2 Indien u investeringsbeslissingen maakt op basis van informatie die beschikbaar is als onderdeel van www.dutchcoasttraders.com of als gevolg van het gebruik van www.dutchcoasttraders.com, doet u dit op eigen risico en DutchCoast Traders (inclusief haar affiliate partners) is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en schade die u zou lijden. U moet nooit een investeringsbeslissing uitvoeren zonder eerst uw eigen onafhankelijk onderzoek te verrichten. U bent alleen en uitsluitend verantwoordelijk voor het bepalen of een investering, of strategie, of een ander product of dienst passend of geschikt is voor u op basis van uw beleggingsdoelstellingen en persoonlijke financiële situatie.

1.3 DutchCoast Traders (inclusief haar affiliate partners) is niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen die u zou lijden als gevolg van een investeringsbeslissing welke wordt gemaakt op basis van informatie die op de DutchCoast Traders website(s).

 

2. RELATIE MET DARWINEX (Tradeslide Trading Tech Limited)

2.1 DutchCoast Traders biedt trading signalen aan het Darwinex platform. Investeerders zijn in staat om een account rechtstreeks bij Darwinex te openen om te investeren in Darwins op basis van deze signalen. Een contractuele overeenkomst is uitsluitend tussen de investeerder en Darwinex. De investeerder zal nooit een overeenkomst aangaan, contractueel of andere wijze, direct met DutchCoast Traders.

2.2 Investeren in DARWIN’s houdt in één of meerdere transacties ontstaan door handelsactiviteiten van andere Darwinex klanten. Door te investeren in een DARWIN profiteert u van informatie afgeleid van de resultaten, strategieën en prestaties van andere handelaren.

2.3 Investeren in DARWIN (s) brengt risico’s met zich mee, zelfs bij het investeren in strategieën van de best presterende handelaren. In het verleden behaalde resultaten, zowel op www.dutchcoasttraders.com als op www.darwinex.com, bieden geen garantie voor de toekomst.

2.4 www.darwinex.com is eigendom van Tradeslide Trading Tech Limited, een bedrijf geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk met FRN 586466. Hun Company nummer 08061368 en hun statutaire zetel is Acre House, 11-15 William Road, Londen NW1 3ER, UK.

2.5 Houd er rekening mee dat u niet in staat zal zijn om te investeren met behulp van Darwinex totdat u de disclaimer van Darwinex hebt gelezen en geaccepteerd.

 

3. RISICOWAARSCHUWING VERKLARING

3.1 We hebben hieronder een overzicht van de aard en de risico’s verbonden aan de aard van de investeringen die particulieren of organisaties kunnen handelen bij het bedienen van een brokerage account met een forex- of CFD broker, of een investeerdersrekening van Darwinex. Deze informatie is niet bedoeld als een uitgebreid overzicht van alle risico’s waaraan investeerders kunnen worden blootgesteld en er kunnen momenteel of in de toekomst andere risico’s bestaan.

3.2 De belangrijkste algemene risico’s van investeren en beleggen zijn als volgt:

3.2.1 In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst;

3.2.2 De waarde van uw investering of belegging kan fluctueren;

3.2.3 U bent niet zeker dat er winst gemaakt zal worden. U kunt verlies te maken. U kunt uw gehele investering te verliezen;

3.2.4 De prijs of de waarde van de investering of beleggingen kan aanzienlijk fluctueren;

3.2.5 Bij inkomensverdelingen, kunnen zij ook aanzienlijk schommelen.

3.3 De op deze site beschreven investeringen rekenen op complexe, leveraged, derivaten van financiële instrumenten. Deze verschillen van niet-complexe financiële instrumenten, zoals beleggingsfondsen of aandelen, met inbegrip van de risico’s die zij vormen voor investeerders en beleggers.